Mahinur Doğan Ateş

mahinurdoganates

2006 yılında Uludağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum, mezun olmadan önce Doç. Dr. Azmi Varan’dan aldığım TA ve TAT (Transaksiyonel Analiz ve Tematik Algı Testi) eğitimleri, mesleğimde aldığım ilk psikanalitik yönelimli eğitimlerimdi. Bundan sonra da aynı doğrultuda mesleki gelişimimi sürdürmeye çalıştım. 2008 yılında CİSED’den aldığım Holistik Cinsel Terapi eğitimi ve hemen arkasından Bülent Uran’dan aldığım Hipnoterapi eğitimleriyle, bireylerin sorunlarının kökeninde yatan travmatik deneyimlere ulaşmada daha hızlı bir yol izlemeyi ve baş etme mekanizmalarını öğrenmeye başladım. Bu arada mesleğimi özel bir hastanede icra ederek deneyimlerimi arttırmaya çalıştım.
Ve şimdi.. bir yandan aile danışmanlığı yüksek lisans eğitimimi devam ettirirken, diğer yandan almakta olduğum Bütüncül psikoterapi eğitimiyle de gelişimim için sağlam bir yol üzerinde ilerlemeye çalışıyor; aynı zamanda Psikoterapi Enstitüsü Derneği İzmir Şubesi yönetim kurulu üyeliği görevimi sürdürüyorum.

Name:

Mahinur Doğan Ateş